Chiftele de cartofi

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 21 Oct 2011 | 22970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofii fierti
  • 1 lingura faina
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi:

Curatam cartofii de coaja si ii dam pe razatoare.Intr-un castron punem cartofii razaliti,usturoiul pisat,oul,faina,sare si piper.Amestecam bine pana devine ca o pasta.Intr-o farfurie punem pesmetul.Ne dam pe maini cu faina si formam chiftelele.Le dam prin pesmet si apoi le punem la prajit in ulei incins.Le lasam sa se rumeneasca.Se servesc calde saureci,simple sau cu smantana si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Laura Alexia 1

24.10.2011, 13:28

sunt usuor de preparat si gustoase si arata si aspectuos felicitari

Angelina_Elena 1

24.10.2011, 15:30

Luk multumesc

Angelina_Elena 1

24.10.2011, 15:30

Alina draga mea sa stii ca ai dreptate,sunt delicioase si se prepara usor

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi si ardei la cuptor